Thuisverpleging Annabel

 

Thuisverpleging Annabel: thuiszorg en verpleging aan huis regio Hasselt, Genk, Kortessem & Diepenbeek

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Herstellen in uw bekende omgeving

U voelt zich het best wanneer u thuis bent. Na een operatie of wanneer u ziek bent, wilt u dan ook het liefst herstellen waar u omringd wordt door mensen die u kent. Dankzij Thuisverpleging Annabel kan dit – zonder in te boeten aan kwalitatieve zorg.

Ons team van professionele thuisverplegers volgt uw medische situatie zorgvuldig op in de regio’s Genk, Hasselt, Diepenbeek en Kortessem. We komen bij u langs en bieden verpleegkundige zorg op maat van uw situatie. Steeds met oog voor alle betrokkenen. In eerste instantie u, onze patiënt, maar ook uw omgeving, arts en andere hulpverleners.

Thuisverpleging Annabel: De klok rond paraat voor onze patiƫnt

In het ziekenhuis bent u verzekerd van een voortdurende opvolging. U hoeft maar op het belletje te drukken of er komt een verpleegster langs. Om u een continue ondersteuning te bieden, staan onze thuisverplegers 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 paraat om in te grijpen bij dringende vragen. U kunt dus gerust zijn: we volgen uw herstel tot in de puntjes op.

U kunt bij Thuisverpleging & thuiszorg Annabel terecht voor:

  • algemene verpleegkundige zorgen
  • palliatieve zorgen
  • diabeteszorg
  • hygiënische zorg
  • wondzorg

Thuiszorg en thuisverpleging met oog voor uw wensen

We begrijpen dat een thuisverpleger over de vloer krijgen geen evidente situatie is. Daarom proberen we onze planning zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen. Op die manier weet u wanneer we langskomen en wat we precies komen doen. U hoeft zich dus geen hele dag vrij te maken, maar kunt uw dag inplannen zoals u dat wilt. Zorgen in vertrouwen, dat is de essentie.

 

Verpleging aan huis is voor ons meer dan enkel verpleegkundige zorgen toedienen en uw gezondheid verbeteren. We beseffen dat een ziekte of revalidatie ook een impact heeft op uw levenskwaliteit. Uw thuisverpleger staat langs uw zijde met raad en daad. Hij of zij biedt u een steunende schouder en geeft tips en advies vanuit zijn of haar rijke ervaring.

Neem contact op

Wilt u meer weten of meteen thuisverpleging aan huis inschakelen in Kortessem, Hasselt, Diepenbeek of Genk? Aarzel niet om ons te contacteren met al uw vragen. We beantwoorden ze met de glimlach.

Bel of mail ons nu!